Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

‘Kourtney en Scott verwachten vierde kindje’

Kourtney Kardashian zou zwanger zijn van haar vierde kindje! Dat laat een insider weten aan Intouch Weekly. En de vader? Dat zou haar ex Scott Disick zijn. “Kourney wilde altijd al vier kinderen hebben, maar wilde niet meerdere baby daddies hebben”, vertelt de bron. De realityster zou vier weken zwanger zijn. Ook laat de insider weten dat haar familie behoorlijk geschrokken is van het grote nieuws, maar later wel aan het idee kon wennen.

Zou de zwangerschap de twee weer samenbrengen?

Dit is het geslacht van de baby van Rob Kardashian en Blac Chyna

Het lijkt erop dat de Kardashians wéér een meisje in de familie krijgen. Volgens Star Magazine is Blac Chyna namelijk in verwachting van een dochtertje. “Rob is blij. Natuurlijk zou hij graag een jongen hebben gehad, maar hij is opgegroeid en altijd omringd geweest door vrouwen”, aldus de bron “En Blac Chyna heeft altijd gedroomd van het krijgen van een dochtertje. Ze hebben veel plezier met het samenstellen van de meest meisjesachtige spullen voor de kinderkamer.”

Zijn de billen van Kim Kardashian toch fake?

We hebben altijd wel een beetje onze twijfels gehad als het gaat om de billen van Kim Kardashian. Tja, wie heeft er nou zo’n grote derrière? En nu lijkt het erop dat we bewijs hebben dat haar kont fake is! De realityster werd namelijk gespot in L.A. en droeg overduidelijk een bud patt, wat ervoor zorgt dat je billen een flink stuk groter lijken! Bekijk de foto’s hier en oordeel zelf.

Bron: Intouch Weekly, HollywoodLife, Radar Online, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook