Monica Geuze open en eerlijk over cosmetische ingrepen

Dj Monica Geuze is op de voet te volgen dankzij haar dagelijkse vlogs op YouTube, waarin ze een kijkje geeft in haar lev...

Lees ook

Dj Monica Geuze is op de voet te volgen dankzij haar dagelijkse vlogs op YouTube, waarin ze een kijkje geeft in haar leven. De 21-jarige deelt (bijna) álles met haar ruim 200.000 volgers, dus óók welke cosmetische ingrepen ze heeft gehad.

Plastic fantastic?

Boze tongen beweerden eerder dat Monica helemaal geen natural beauty is, volgens velen zou ze moeder natuur een handje geholpen hebben. Nu vertelt Monica eindelijk zelf hoe de vork in de steel zit. Want wat blijkt? Ze is niet vies van een cosmetische ingreep op z’n tijd. “Ongeveer twee jaar geleden heb ik mijn lippen laten opspuiten. Sommige mensen wisten het al en reageerden er al op, maar toen vlogde ik natuurlijk nog niet. Dus ik heb nooit de behoefte gehad om te vertellen van: ‘Ja dat heb ik gedaan’”, begint ze. “Het is nu redelijk uitgewerkt en morgen ga ik het weer doen. Ik vind het wel interessant om jullie daarin mee te nemen”, vertelt Monica in haar laatste vlog. Wel geeft Monica aan dat ze dat niet doet om plastische of cosmetische chirurgie aan te prijzen of op te hemelen. Op deze manier wil ze juist haar kijk op die wereld geven.

“Mijn mening”

“Ik vind dat iedereen gewoon lekker moet doen waar hij of zij zin in heeft. Ik snap wel dat er veel jonge mensen naar mij kijken en denken: ‘Dat heb je toch helemaal niet nodig?’ en ‘Waarom zou je dat doen?’, alsof ik een soort vertekend zelfbeeld lijk te hebben en dat dan overbreng op mijn jonge kijkers””, benadrukt ze. “Maar mijn mening hierover is dat je gewoon lekker moet doen wat je zelf wilt doen. En het is niet dat ik doodongelukkig zou zijn als ik het niet zou doen, maar ik vind het zelf gewoon heel mooi”, besluit ze.

Lees ook: Vriendin Lil’ Kleine in pikante fotoshoot

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook