Neemt Chelsea Houska afscheid van Teen Mom?

Goed nieuws én slecht nieuws voor Teen Mom fans. De vader van Chelsea Houska, Randy Houska, onthulde een paar leuke deta...

Lees ook

Goed nieuws én slecht nieuws voor Teen Mom fans. De vader van Chelsea Houska, Randy Houska, onthulde een paar leuke details over haar aankomende huwelijk met Cole DeBoer, maar liet ook doorschemeren dat dat misschien wel betekent dat ze binnenkort niet meer in Teen Mom 2 te zien is.

Geen camera’s

“Ze wil niet dat de bruiloft wordt gefilmd. Ze wil niet dat het op tv komt”, vertelde hij. “Haar huwelijk hoeft niet voor haar betaald te worden. Ik ben heel trots dat ze daar nee tegen durfde te zeggen. Ze zullen filmen bij de vrijgezellenfeesten, maar niet bij het huwelijk. Ze heeft laten weten dat MTV de professionele foto’s in de show mag laten zien, maar meer niet.”

Klaar mee

Chelsea en Cole stappen in oktober in het huwelijksbootje en zien het niet zitten om de rest van hun leven door camera’s gevolgd te worden. “Ze is er klaar voor om met Teen Mom te stoppen. Ik denk niet dat ik het mag zeggen, maar als de serie ermee stopt, vindt ze dat niet erg”, legt Randy uit. “Ze wordt soms gedwongen drama te veroorzaken, terwijl ze daar helemaal geen zin in heeft. Drama zorgt voor goede tv, maar ze wil geen leven vol drama”, vervolgt hij. “De show is financieel fijn voor haar. Ze is 24 en heeft een huis om te betalen. Daarom is ze zo lang doorgegaan. Maar het gaat goed met haar en haar dochter Audrey heeft haar college-geld al rond.”

Ahw nee! Betekent dit dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Chelsea?

Onlangs besloot een ander Teen Mom ster er ook mee te stoppen. Benieuwd wie? Klik hier.

Bron: InTouch, Beeld: Teen Mom, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook