Grazia @ Stylight Awards 2016

Dinsdagavond vond de derde editie van de Stylight Awards plaats in Berlijn, tijdens de Berlin Fashion Week. Grazia was e...

Lees ook

Dinsdagavond vond de derde editie van de Stylight Awards plaats in Berlijn, tijdens de Berlin Fashion Week. Grazia was erbij om de hoogtepunten voor je vast te leggen.

De jury, bestaande uit actrice en it-girl Mischa Barton, Duits topmodel en presentatrice Lena Gercke, Founder van YOU&IDOL Julian Jansen, Stylight Managing Director Max Müller en Celebrity Hair Stylist Wendy Iles kozen hun favorieten op het gebied van fashion, beauty, lifestyle en digital.

Fashion influencer

De van origine Argentijnse it-girl Candela -en de beste vriendin van Chiara Ferragni– werd uitgeroepen tot fashion influencer van het jaar. “Trends hebben de neiging om jou te dragen in plaats van andersom”, kreeg ze als compliment van Mischa.

Beauty influencer

Farina Opoku, bekend van de blog Nova Lana Love, mag zichzelf beauty influencer van het jaar noemen. Ze voorziet haar volgers van dagelijkse beautyinspiratie en deed onder andere campagnes voor M.A.C., L’Oréal en Remington.

Lifestyle influencer

Gezondheidsgoeroe Madeleine Shaw werd uitgeroepen tot lifestyle influencer van het jaar, omdat ze gezond eten fun & sexy maakt. Zo zei de jury. De Britse heeft al twee boeken met gezonde recepten en oefeningen op haar naam staan en mag daar nu haar eerste award aan toevoegen.

Digital influencer

Ook de Zwitsers Yvan Rodic ging met een award naar huis. De streetstyle fotograaf, beter bekend als Face Hunter, werd verkozen tot digital influencer van het jaar en liet daarmee onder andere Choupette, de kat van Karl Lagerfeld, en de Nederlandse Jason van OOTD magazine achter zich.

@gallery(1010193)

Laatste nieuws

Zie ook