Charlotte Crosby, ben jij dat echt?

Geordie Shore ster Charlotte Crosby is het nieuwe gezicht van haarextension-merk Easylocks. De campagnefoto's zijn inmid...

Lees ook

Geordie Shore ster Charlotte Crosby is het nieuwe gezicht van haarextension-merk Easylocks. De campagnefoto’s zijn inmiddels bekendgemaakt, maar Charlotte is bijna onherkenbaar.

Sexy

De 26-jarige realityster poseert met volumineus blond haar en rode lippen voor de camera om de extensions te promoten. Ze laat met de laag uitgesneden tops weinig aan de verbeelding over en laat trots haar in shape lichaam zien. Gaz, met wie ze onlangs haar relatie verbrak, krijgt even goed te zien wat hij nu mist.

Plastic fantastic

Charlotte is niet vies van wat plastische chirurgie hier en daar en heeft daar nooit een geheim van gemaakt. Zo ging ze onlangs onder het mes voor haar neus en lijken ook haar lippen en jukbeenderen voller. Bij de campagnefoto’s lijkt het erop dat er ook nog een dikke laag Photoshop aan te pas is gekomen. Of zou Charlotte toch nog een beetje hebben laten sleutelen?

Afgelopen week werd Charlotte met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Waarom? Dat zie je hier. Maar let op, de foto’s zijn niet zo fraai!

Bron: The Sun, Beeld: Getty, Easylocks

Laatste nieuws

Zie ook