Viral: Vader maakt grote outfit fail tijdens aankleden van dochtertje

Werd jij vroeger ook altijd aangekleed door je moeder? Lucky you! Misschien kijk je wel eens in oude fotoalbums en denk...

Lees ook

Werd jij vroeger ook altijd aangekleed door je moeder? Lucky you! Misschien kijk je wel eens in oude fotoalbums en denk je bij jezelf: jeetje, waarom koos ze dat in hemelsnaam voor me uit? Maar wees maar blij dat je überhaupt een broek én een shirt droeg. Deze vader moest namelijk zijn dochtertje aankleden toen zijn vrouw weg was en beging de grootste baby outfit-fail ooit.

Viral

De taken zijn goed verdeeld in het huis van Jeremy en Brooke. Hij zorgt elke ochtend dat zijn 6-jarige zoontje Brady klaar is voor school en zij kleedt dochtertje Olivia aan, die pas 7 maanden oud is. Maar één keertje had Brooke een sollicitatiegesprek in de ochtend en was ze vergeten om kleding klaar te leggen voor de kleine meid. Het was dus aan papa Jeremy om een goede outfit samen te stellen.

Toen het meisje opgehaald werd bij de kinderopvang, wist haar moeder niet wat ze zag. Papa had gekozen voor een overall met een schattig ankertjes-printje, maar was een heel belangrijk item vergeten. Een shirt!

Niet de enige

Brooke besloot een foto van de outfit fail én het gesprek met haar man te delen via Facebook en die post ging binnen no time viral. Vader Jeremy was duidelijk niet de enige want al snel deelden verschillende vrouwen en kinderen hun soortgelijke ervaringen. Hilarisch! Bekijk ze hieronder:

Lees ook: Mannen met deze namen worden vader in 2017

Bron: Buzzfeed, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook