Fotodagboek: Marvy Rieder @ Marc Cain tijdens Berlin Fashion Week

Als ambassadrice van het merk Marc Cain vloog ik naar Berlijn voor hun fashion show tijdens Berlin Fashion Week. Ik wist...

Lees ook

Als ambassadrice van het merk Marc Cain vloog ik naar Berlijn voor hun fashion show tijdens Berlin Fashion Week. Ik wist stiekem al dat Alessandra Ambrosio en Milla Jovovich aanwezig zouden zijn, samen met heel veel BD’ers (bekende Duitsers) en daar moest ik natuurlijk bij zijn.

De lol begon al toen we het vliegtuig uitstapten in Berlijn en Pascalle en ik een selfie wilden maken, maar we totaal ‘gephotobombed’ werden door het vliegtuigpersoneel. Ik heb met veel vliegtuigmaatschappijen gevlogen en daar zitten me soms zure peren tussen! Maar hey, KLM… ik ben fan!

De volgende ochtend zijn we meteen naar de showroom gegaan om daar outfits door te passen voor de show. Pascalle is styliste en is speciaal voor de show van Marc Cain met mij mee naar Berlijn gevlogen om mij te kleden voor de rode loper… Tralala..

Outfit check en als een speer terug naar het hotel om zelf even door de wasstraat te gaan. Heel fijn!

Ready to go!

Ik mocht eerst backstage om de voorbereidingen van de show te volgen. Final rehearsal van de show. Er lopen 50 modellen mee en deze show zit iedereen front-row.

Modellen krijgen de final touch up voor haar en make-up. “Fresh fresh fresh faces” was het motto.

Setcard model

Even snel op de foto met de ontwerpster van Marc Cain Karin Veit en de altijd gezellige Ute Schlotterer (Vrouw van CEO Helmut Schlotterer).

De winnares van Germany’s Next Top Model loopt ook mee.

Ik pak nog even snel de rode loper mee en dan begint de show. Ik houd van die “Deutsche punktlichkeit”, alles begint gewoon lekker op tijd.

Na de show worden we meteen met chauffeurs naar de China Club gebracht, waar de after party is.

Bij uitstek de knapste én leukste vrouw van de avond Milla! Ik gaf haar mijn telefoon en hebben natuurlijk nog even een selfie gemaakt.

Ik zal niet verklappen hoe laat het is geworden, maar de gin tonics waren top! Volgende ochtend nog snel een kop koffie voordat ik weer naar Nederland vlieg.

Dag Berlijn, wat was het leuk!

Laatste nieuws

Zie ook