Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Zo heb je wenkbrauwen van Kendall Jenner nog nooit gezien

Wie is er niet jaloers op Kendall Jenner? Ze ziet er ten slotte altijd geweldig uit! Maar nu hebben we een kiekje gevonden waarop haar wenkbrauwen er wel héél anders uitzien dan vandaag de dag.

Op de oude foto zijn een jonge Kendall en haar zusje Kylie te zien. Maar wat is er met Kendalls wenkbrauwen gebeurd? Ze zijn namelijk een stuk dunner! Misschien iets teveel lopen plukken? Bekijk de foto hier!

Kylie Jenenr make-uploos op Snapchat

Kylie Jenner en geen make-up? Die twee dingen lijken écht niet samen te gaan. Toch liet ze op Snapchat dit keer haar een natuurlijke kant zien met een make-uploze foto. En okee, haar wimpers zijn wel verdacht lang.. Maar hey, ze ziet er toch héél goed uit zonder die plamuurlaag!

Blijkbaar beviel de look Kylie ook wel en deelde ze er ook nog eens eentje via Instagram. Bekijk de beelden hieronder:

Kendall Jenner koopt huis van zes miljoen

Kendall Jenner heeft het huis van acteurskoppel Emily Blunt en John Krasinski gekocht. Het 20-jarige model legde 6,5 miljoen dollar (zo’n 6 miljoen euro) neer voor het stulpje in de heuvels van West Hollywood.

Volgens TMZ telt het huis zo’n 445 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen. Het heeft dan ook zes slaapkamers, vijf badkamers, een zwembad en een dakterras met uitzicht over Los Angeles.

Beeld: Life & Style, TMZ, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook