Monica Geuze laat lippen opspuiten in vlog

Monica Geuze gaf eerder deze week in een vlog toe dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie en haar lippen...

Lees ook

Monica Geuze gaf eerder deze week in een vlog toe dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie en haar lippen af en toe laat opspuiten. Nu neem ze haar kijkers mee naar zo’n behandeling.

Opspuiten

Boze tongen beweerden eerder dat Monica helemaal geen natural beauty is, volgens velen zou ze moeder natuur een handje geholpen hebben. Ze besloot daarom te vertellen hoe de vork echt in de steel zit.

“Ongeveer twee jaar geleden heb ik mijn lippen laten opspuiten. Sommige mensen wisten het al en reageerden er al op, maar toen vlogde ik natuurlijk nog niet. Dus ik heb nooit de behoefte gehad om te vertellen van: Ja dat heb ik gedaan.”

‘Ik vind het mooi’

Monica benadrukt dat ze het niet doet om plastische of cosmetische chirurgie aan te prijzen, maar dat ze juist haar kijk op die wereld wil geven. “Ik vind dat iedereen gewoon lekker moet doen waar hij of zij zin in heeft. Ik snap wel dat er veel jonge mensen naar mij kijken en denken: ‘Dat heb je toch helemaal niet nodig?’ en ‘Waarom zou je dat doen?’”, vertelt ze.

“Maar mijn mening hierover is dat je gewoon lekker moet doen wat je zelf wilt doen. En het is niet dat ik doodongelukkig zou zijn als ik het niet zou doen, maar ik vind het zelf gewoon heel mooi.”

Eindresultaat

In onderstaand filmpje neemt ze haar kijkers mee naar de kliniek en laat ze het eindresultaat zien.

Zie ook: Monica Geuze deelt pikante bikinifoto

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook