Audrina Patridge deelt eerste foto met baby dochter

Audrina Patridge beviel vorige week van haar dochtertje Kirra Max Bohan. Nu heeft ze haar eerste foto als moeder ge...

Lees ook

Audrina Patridge beviel vorige week van haar dochtertje Kirra Max Bohan. Nu heeft ze haar eerste foto als moeder gedeeld op Instagram.

Baby girl

De realityster heeft een foto gedeeld van Kirra in de kinderwagen, terwijl Audrina lief naar haar kijkt en met haar speelt. Helaas zien we nog niet het gezicht van de kleine meid, maar slechts twee beentjes met roze sokjes. “Baby Kirra’s eerste wandeling in de kinderwagen”, luidt het onderschrift.

De bevalling

Op haar blog vertelt ze over de bevalling en haar eerste week als moeder. “We zijn in de hemel. Om eerlijk te zijn is er nog geen seconde geweest dat ik niet naar haar heb gekeken”, schrijft ze.

“Ik heb tijdens de zwangerschap weinig problemen gehad. Ik hoorde zoveel horror verhalen, maar het enige wat bij mij tegenzat, was dat ik een keizersnede kreeg. Kirra had geen zin om zich om te draaien. Maar nu dat achter de rug is, ben ik zo blij met mijn gezonde en sterke meid”, laat ze weten. “Binnenkort zullen we meer foto’s delen”, sluit ze af.

Eerste kindje

Eind vorig jaar maakte The Hills-ster bekend dat ze in verwachting was. “Ik ben er eindelijk achter wat ik Corey voor Kerst moet geven! #babyontheway #clearblueconfirmed”, schreef ze op Instagram bij een foto waar ze trots met een zwangerschapstest poseerde.

Niet veel later maakte ze het geslacht van de baby bekend en deelde ze keer op keer trots foto’s van haar babybump.

Zie ook: Audrina in bikini met grote babybuik

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook