Johnny Depp laat ‘Amber’ tattoo veranderen in scheldwoord

Johnny Depp liet vorig jaar een tatoeage voor Amber Heard zetten. Nu de twee gaan scheiden, heeft hij deze laten verande...

Lees ook

Johnny Depp liet vorig jaar een tatoeage voor Amber Heard zetten. Nu de twee gaan scheiden, heeft hij deze laten veranderen in een scheldwoord. Ouch!

Uitschot

De bijnaam van Amber, SLIM, prijkte op zijn knokkels. Van de L heeft hij een C laten maken en van de I een U. Wat er nu staat? SCUM. Oftewel: uitschot. Een duidelijke sneer naar zijn ex. De foto kun je HIER zien.

Drama

Onlangs werd bekend dat Johnny Depp en Amber Heard een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Behalve een verzoek tot scheiding, vroeg Amber bij de rechtbank ook een contactverbod aan wegens huiselijk geweld. Een vriend van Johnny, Doug Stanhope, heeft in een artikel voor The Wrap een boekje open gedaan over Amber Heard en haar beschuldigingen over mishandeling. Hij beweert dat de beschuldigingen vals zijn en dat Amber haar man lang heeft gemanipuleerd.

Johnny Depp verscheen deze week voor één van de eerste keren in het openbaar sinds de “vechtscheiding” met Amber Heard. Tijdens een etentje met zijn kinderen zag de acteur en opvallend slecht uit. Hier lees je meer.

Bron: TMZ, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook