Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Chrissy Teigen showt haar strakke post-baby body in videoclip

Eerder zagen we al dat Fergie niemand minder dan Kim Kardashian wist te strikken voor de clip van haar nieuwe nummer MILF, maar er is nog een bekend gezicht in te zien. Zo pronkt ook Chrissy Teigen met haar strakke lichaam in het filmpje. De vrouw van John Legend beviel halverwege april van een dochtertje genaamd Luna, maar van die zwangerschapskilo’s is niets meer te zien.

Daarnaast is er nog een bekende mama te zien in het filmpje, namelijk Alessandra Ambrosio samen met haar dochtertje. Benieuwd naar het filmpje? Bekijk ‘m hieronder:

‘Rihanna en Drake nu écht samen’

Drake en Rihanna zijn volgens bronnen van People Magazine weer een koppel. Drake zou alles op alles gezet hebben de zangeres voor zich te winnen. Afgelopen week werden de twee al een meerdere keren samen gespot in Londen. De rapper en de zangeres kwamen apart aan bij een nachtclub, maar verlieten deze zaterdagochtend samen om hun feestje in een hotel voort te zetten. Het zou gaan om hetzelfde hotel waar Drake en Rihanna eerder deze week ook al samen werden gezien.

Rihanna is in Londen vanwege haar wereldtournee en ook Drake treedt op. Zo deden ze in Londen enkele nummers samen. Drake noemde Rihanna toen de mooiste en meest talentvolle vrouw die hij ooit heeft meegemaakt.

Tori Spelling gaat voor gekleurde lokken

Bye bye blonde lokken en hallo pastel! Tori Spelling was duidelijk uitgekeken op haar haarkleur en besloot voor een opvallende nieuwe coupe te gaan. Ze liet haar haar dan ook verven in een rozige pasteltint. Bekijk haar nieuwe look hieronder:

Bron: HollywoodLife, DailyMail, Telegraaf, Beeld: Instagram, Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook