De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Zit Kendall Jenner aan de drugs?

Kendall deelde recent een kiekje via Snapchat wat voor heel wat ophef zorgde. Op haar Snapchat liet ze namelijk een beeld zien van een kleine ziplock bag, die vaak gebruikt worden om drugs in te ‘bewaren’. “Dit is het schattigste hersluitbare zakje dat ik ooit heb gezien”, schreef ze erbij. Binnen de korste keren verwijderde ze de foto weer en daarom is de grote vraag nu: zit Kendall aan de drugs? Wat denk jij? Bekijk de foto hieronder:

Kourtney Kardashian showt billen op Snapchat

Als je aan billen denkt, denk je waarschijnlijk automatisch al aan de Kardashians. Tja, het zit in de familie zullen we maar zeggen! En dat ze er trots op zijn, is nu ook wel duidelijk. Normaal gesproken is het Kim die met haar derrière pronkt en tegenwoordig heeft ook Khloé de smaak te pakken, maar dit keer was het de beurt aan Kourtney. Via Snapchat deelde ze namelijk een foto van zichzelf, waarop te zien is dat ze geniet van een dagje op het strand. Maar het waren vooral haar billen die de aandacht trokken. Bekijk het beeld hieronder:

Kendall Jenner deelt sexy kiekje

En er was nog een familielid die even met haar strakke bikini body wilde pronken. Niemand minder dan Kendall Jenner deelde namelijk een sexy selfie via Instagram. Op het beeld is te zien dat ze op bed ligt in een groene bikini met cut-out pieces. Oeh la la!

Bron: Elite Daily, Daily Mail, Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook