Britt Dekker zichtbaar afgevallen

Eerder deze week schreven we al over de transformatie die Britt Dekker is ondergaan sinds haar deelname aan Echte Meisje...

Lees ook

Eerder deze week schreven we al over de transformatie die Britt Dekker is ondergaan sinds haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle. Nu is ons iets anders opgevallen, en dat is haar slanke lijntje. Britt is namelijk flink wat kilo’s kwijt sinds haar deelname aan het programma!

Bezige Britt

Britt werd bekend met het programma Take me Out, nam daarna deel aan Echt Meisjes in de Jungle en kreeg toen haar eigen programma De zomer van Britt en Ymke. Later kregen de dames samen nog meer programma’s. Afgelopen jaren deed de blondine nog een paar presentatie-klusjes, maar verdween daarna uit de schijnwerpers.

Niet stilzitten

Maar dat betekent niet dat ze stilzit. De paardenliefhebber is een paarden YouTube-kanaal begonnen: PaardenpraatTV. Inmiddels heeft ze al bijna 65.000 abonnees, een groot succes dus. Ook blijkt dat de blondine flink aan haar lichaam heeft gewerkt! Ze had natuurlijk al een prachtig, slank lichaam, maar op haar nieuwste foto op Instagram is te zien dat ze slanker is dan ooit. En dat staat haar prachtig! Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Britt Dekker over kinderen

Toen

Nu

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook