Lunch LOL: Jim Bakkum laat zich harsen

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sapp...

Lees ook

Op de redactie van Grazia borrelt en bruist het de hele dag. Hier worden de mooie modeverhalen geschreven, komen de sappigste nieuwtjes binnen en de laatste trends voorbij. Maar, tussen de hete nieuwtjes door wordt er ook altijd erg hard gelachen om alle viral filmpjes. En die kunnen wij jou natuurlijk niet onthouden, dus kijk mee!

Harsen maar!

Jim Bakkum is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn rol in de nieuwe film Onze Jongens. In de film speelt Jim een stripper, en ja, strippers hebben nu eenmaal niet veel lichaamshaar! Daarom moet Jim zich laten harsen, maar dat valt hem vies tegen. Bij het filmpje schrijft hij: “Mijn vrouw is twee keer bevallen. Mijn vrouw is twee keer bevallen. Mijn vrouw is twee keer bevallen. Mijn vrouw is twee keer bevallen. — MAAR WAT EEN HEL DIT. Het leven van een stripper gaat niet over rozen. Volgende week komen de strip scenes er aan, dus dat betekent; weg dat haar. #allesvoordefilm #OnzeJongensdefilm #wanneereindigtdit”. Tip: Zet het geluid aan!

Bron: Zie.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook