Zien: Anouk deelt foto van pasgeboren dochtertje en Dominique onder de douche

Iets meer dan een week geleden beviel Anouk van haar zesde kindje, dochtertje Jelizah Rose. De zangeres en haar vriend D...

Lees ook

Iets meer dan een week geleden beviel Anouk van haar zesde kindje, dochtertje Jelizah Rose. De zangeres en haar vriend Dominique Schellekens zijn helemaal in de wolken met de komst van het meisje, en delen dan ook de ene emotionele foto na de andere van hun kleine spruit. Deze keer staan vader en dochter onder de douche.

Douche

Op Facebook plaatst de zangeres een foto van Dominique, die lief zijn dochter vasthoudt onder de douche. Wat een lief, klein poppetje! Jelizah Rose is echter niet het enige wat opvalt aan de foto, want wauw, wat heeft haar papa een mooi lichaam! Bekijk de foto hieronder.

Emotioneel

Dit is niet de enige foto die de kersverse moeder van haar kindje op social media zet. Vlak na de bevalling plaatste ze al een emotionele foto van papa, mama en dochter in het ziekenhuisbed, net na de bevalling. Bij de foto zegt Anouk dat ze elke keer weer emotioneel wordt als ze naar dit kiekje kijkt en dat snappen wij al te goed. Die foto zie je hier.

Lees ook: Anouk stopt als coach bij The Voice of Holland

Bron: Facebook, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook