Amanda Balk deelt beelden van verloving

Een jaar geleden vond Amanda Balk het liefdesgeluk bij ondernemer Stavros Tsatsos en eind maart maakte ze groot nieuws b...

Lees ook

Een jaar geleden vond Amanda Balk het liefdesgeluk bij ondernemer Stavros Tsatsos en eind maart maakte ze groot nieuws bekend: ze gaan trouwen! Ze deelt nu beelden van het aanzoek en dat ging er anders aan toe dan je waarschijnlijk had verwacht.

Forever

In een nieuwe aflevering van Keeping up with the Balkjes op LINDA.tv is te zien hoe het grote moment verloopt. Amanda en Stavros geven een etentje ter ere van hun éénjarige jubileum. Maar in plaats van een overdreven groot huwelijksaanzoek, zoals je bij Amanda zou verwachten, heeft het stel het samen besloten. “We zijn verloofd en willen dat aan iedereen vertellen”, laat ze weten.

Het moment

In het bijzijn van een aantal goede vrienden en familieleden, maken ze het grote nieuws tijdens een diner bekend. “Het is niet zomaar dat we hier zijn. Ik en Amanda hebben besloten dat we samen gaan trouwen. Dit is eigelijk ons verlovingsfeestje”, zegt hij en schuift een grote ring om haar vinger.

Een datum is er nog niet, maar we zijn nu al benieuwd naar de huwelijksfoto’s!

A photo posted by Amanda Balk (@amandabalk) on

Zie ook: Amanda Balk volledig zonder make-up

Laatste nieuws

Zie ook