Ferry Doedens keert misschien wel terug in GTST

Goede tijden slechte tijden fans moesten een traantje wegpinken toen Ferry Doedens, die Lucas speelde, de serie verliet....

Lees ook

Goede tijden slechte tijden fans moesten een traantje wegpinken toen Ferry Doedens, die Lucas speelde, de serie verliet. Maar na slechte tijden komen… Juist ja. Want het zou zomaar eens kunnen dat we Ferry binnenkort weer terugzien in de soap!

Comeback?

“Die vraag krijg ik vaker. Ik concentreer me nu op Nieuwe Tijden“, laat hij weten aan Nu.nl. Maar: “Laat ik eerst dit afronden en dan… wie weet.” Eerder liet Ferry ook al weten dat het hem in ieder geval heel erg leuk lijkt om terug te keren. En dat moment lijkt nu steeds dichterbij te komen.

Verslaving

Vorig jaar moest Ferry plotseling vertrekken bij de soap vanwege zijn drugsverslaving. Endemol gaf toen aan dat er niet met de acteur te werken viel en dat ze de samenwerking zo snel mogelijk stop gingen zetten. De acteur vertrok een tijdje om aan zich zelf te werken en zegt nu helemaal afgekickt te zijn. “Ik heb een heftige tijd achter de rug, maar ik geloof dat als er een deur dichtgaat er ergens anders weer een deur opengaat.”

Nieuwe Tijden

Ferry is op het moment te zien in Nieuwe Tijden, een spin-off van GTST, die tijdens de zomerstop van GTST wordt uitgezonden. Daar komen behalve Ferry nog een hoop anderen uit Meerdijk in terug. Onder anderen Holly Mae Brood en Vajèn hebben een rol te pakken in de gloednieuwe soap.

Lees ook: Zó zag Ferry Doedens er vroeger uit

Bron: NU.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook