Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kourtney Kardashian en Justin Bieber weer samen gespot

De liefdesgeruchten over Kourtney en Justin zijn nog steeds in volle gang: De twee zijn gisteren weer samen gespot. Dit keer in een nachtclub in Miami, waar het verjaardagsfeest van clubeigenaar Dave Grutman werd gevierd. Kourtney was in de club met vriendinnen, en Bieber kwam later langs. Hij zong een liedje, en trok Kourtney daarna mee de dj-booth in, waar ze samen een tijdje hebben gestaan.

Kourtney verblijft op het moment in een luxe hotel in de stad met haar drie kinderen, en Justin is in Miami voor twee concerten. De twee zouden al meerdere keren het bed met elkaar hebben gedeeld, en worden vaak met elkaar gespot, maar Kourtney ontkent de geruchten voor alsnog.

HAPPY fourth!

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Justin Bieber op het water in doorschijnende onderbroek

Justin Bieber is deze week aan het genieten van een paar dagen vrij, en doet dat op het water met allerlei watersporten. Zo ging hij wakeboarden op een gemotoriseerde plank, maar hij vond het niet nodig om een zwembroek aan te doen. Daar stond hij dan in zijn witte, natte, doorschijnende onderbroek! Het gezicht van het desbetreffende onderbroekenmerk kan er zelf niet mee zitten, en zet de foto’s gewoon zelf op Instagram.

Jennifer Lopez werkt aan een nummer voor hulp na de schietpartij in Orlando

De zangeres heeft samen met Lin-Manuel Miranda een nummer opgenomen voor de slachtoffers van de schietpartij in Orlando. Het nummer heet Love Make The World Go Round. Miranda deelde al eerder een voorproefje van het nummer op social media, en ook Jennifer plaatste er beelden van de opnames op Instagram. Alle opbrengsten van het nummer zullen naar de organisatie Proyecto Somos Orlando gaan. Zij zorgen onder andere voor psychische hulp aan overledenen en familieleden van de slachtoffers van het bloedbad.

Op 12 juni 2016 schoot een man 49 mensen door in de nachtclub Pulse. 53 Mensen raakten gewond.

Bron: RTL Boulevard, RTL Nieuws, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook