De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney en Justin Bieber samen gespot
Justin Bieber en Kourtney Kardashian hebben zondag samen gefeest in Miami. TMZ zag de twee in de nachtclub STORY, waar het verjaardagsfeestje van clubbaas Dave Grutman werd gevierd. Kourtney was in de club met wat vriendinnen en Justin kwam langs voor een afterparty na afloop van zijn concert in de stad. Hij zong een verjaardagslied en trok Kourtney daarna mee de dj-boot in, waar ze samen wat tijd hebben doorgebracht. Zaterdag waren de twee volgens People ook al in dezelfde club, maar lieten elkaar toen met rust. Kourtney (37) verblijft in een luxe hotel in Miami met haar drie kinderen. Justin (22) gaf op zaterdag en zondag twee concerten in Miami. De twee worden regelmatig samen gespot en zouden ook een paar keer het bed hebben gedeeld, maar Kourtney ontkent deze geruchten.

Kylie en Tyga weer samen gespot

Aan, uit, aan, uit. Wij houden de relatiestatus van #Kyga ook niet meer bij. De twee love birds vierden in ieder geval samen Fourth of July en Kylie stuurde zelfs nog een lieflijke Snap de wereld in. Betekent dit dat het weer aan is?

Kendall post pikant kiekje

Ter ere van Fourth of July trakteerde La Jenner haar 60 miljoen volgers op een pikant bikinikiekje. “Weekend”, leest het bijschrift van de foto waarop het 21-jarige model zwoel de camera in kijkt. Bekijk de foto hieronder:

Beeld: Instagram, Twiteer

Laatste nieuws

Zie ook