YouTubers doen opmerkelijke ontdekking over McDonald’s

De makers van YouTube-kanaal Kingsters doen wel een heel opvallende ontdekking over McDonald's.Oplichters?De YouTubers s...

Lees ook

De makers van YouTube-kanaal Kingsters doen wel een heel opvallende ontdekking over McDonald’s.

Oplichters?

De YouTubers slingerden een video de wereld in waarin zij “bewijzen” dat er geen verschil zit in de large en medium frisdrank en ook in de large en medium frietjes zit geen verschil. Het enige verschil is, volgens hen, de prijs. In de video schenken ze de inhoud van een medium beker cola (met ijs!) over in een large beker. Wat blijkt? De large beker is zo goed als vol. De bakjes friet leegt hij vervolgens op twee servetjes. “Je ziet gewoon niet dat het twee verschillende porties zijn. Ik kan niet zeggen wat kleiner is en wat groot. Misschien is het maar een paar gram, maar ik vind het echt oplichters”, aldus de YouTuber.

Of er daadwerkelijk geen verschil in zit, is moeilijk te zeggen omdat de jongens geen gebruik maken van een maatbeker en/of weegschaal. Daarnaast is de medium beker zodanig gevuld met cola en ijs dat het bijna over de rand klotst en bij de grote zit-ie nog lang niet op de rand!

Lees ook: 10 Geheimen die McDonald’s medewerkers nooit vertellen

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook