Victoria Koblenko doet zeer opvallende uitspraak over de vader van haar kindje

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko maakten in april bekend hun eerste kindje te verwachten. Hoewel het ste...

Lees ook

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko maakten in april bekend hun eerste kindje te verwachten. Hoewel het stel niet kwijt wilde wanneer ze de baby verwachten, is het wel duidelijk dat de twee helemaal in de wolken zijn met de komst van de kleine spruit. Maar of Victoria Evgeniy ook daadwerkelijk als haar (toekomstige) man ziet, daar zijn de meningen over verdeeld… De actrice heeft namelijk een opvallende uitspraak gedaan over hun relatie.

Wat er vooraf ging

Tegen Jan Magazine zegt Victoria “Als ik kinderen wil, had ik altijd in mijn achterhoofd, moeten ze van Lev zijn. (…) Hij was een boyfriend voor mij, dit is dus how fucked up you get als je te veel Sex and the City hebt gekeken!”. Volgens het blad zag de actrice hem niet als husband material. Na haar verbroken relatie met Levchenko in 2008, kreeg ze een relatie met een andere man. Hij voldeed wél aan de eisen van een goede echtgenoot. “Een goed opgeleide, flamboyante, succesvolle, stijlvolle man. Een selfmade business man die verschillende talen sprak. Én goed gemanierd: heel belangrijk.”

Echte liefde

Deze relatie hield echter geen stand. “Dat was voor mij moeilijk om te erkennen. Alles sloot naadloos op elkaar aan, als tandwielen die perfect op elkaar pasten. Ik miste het levendige van als het niet naadloos op elkaar aansluit.” Met Levchenko schuurde het echter wél. “Er was niets wat we konden bespreken zonder dat het ontplofte. Meestal ging het nergens om, op een gegeven moment ging ik me echtunheimlich voelen.” Nu, een aantal jaar later, zit het wel snor met de relatie van haar en de vader van haar ongeboren kindje. “Liefde is volwassen, het is gevuld met verantwoordelijkheden. De verantwoordelijkheid om de ander vrij te laten, bijvoorbeeld. (…) Als twee mensen bij elkaar zijn en er zijn allerlei regels en restricties, uitgesproken of niet, dan voel je je niet vrij. Die regels en restricties hebben wij nu niet meer.”

Lees ook: Victoria Koblenko pronkt met prachtige babybuik

En: Zwangere Victoria Koblenko moest blaastest doen

Bron: Nu.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook