Wat doet Oh Oh Cherso’s Matsoe Matsoe tegenwoordig?

Vijf jaar geleden zaten we met z'n allen voor de buis gekluisterd voor de hitserie Oh Oh Cherso, dat draaide rondom...

Lees ook

Vijf jaar geleden zaten we met z’n allen voor de buis gekluisterd voor de hitserie Oh Oh Cherso, dat draaide rondom de feestende Hagenezen. We weten inmiddels dat Barbie haar biezen heeft gepakt en naar Spanje is verhuisd. Ook zal binnenkort haar achtste realityserie te zien zijn op RTL5. Elize is aan het vloggen geslagen, net als haar collega BibiKaboutertjeBreijman. Maar wat is er ooit met Oh Oh Cherso-ster JoeyMatsoe MatsoeSpaan gebeurd?

Televisiecarrière

Net als zijn collega’s Barbie en Jokertje was ook Joey na de Oh Oh Cherso madness regelmatig te zien op televisie. Na een rol in Jokertjes Jawoord in 2013, kwam hij in datzelfde jaar met zijn eigen serie genaamd Everybody Loves Joey. In 2014 verscheen Joey in het kookprogramma Smaken Verschillen en Sterren Springen waarbij hij op de derde plaats eindigde.

Bad ass fashion

Zijn televisiecarrière staat momenteel op een lager pitje. Het ‘multitalent’ is nu erg actief in de muziekwereld als dj onder de naam dj Matsoe Matsoe en in het dagelijks leven klust hij bij als tuinman. Alsof dat niet genoeg is, heeft hij ook een eigen kledinglijn genaamd Bad Ass Fashion.

Lees ook: Oh Oh Cherso sterren na zes jaar weer bij elkaar

Laatste nieuws

Zie ook