Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Chris Brown gaat voor nieuw, bijzonder kapsel

Chris Brown is niet vies van een make-over en is al meerdere keren voor een nieuwe look gegaan. Zo liet hij zijn haar eerder al in allerlei gekke kleuren verven. Toch was het niet zijn laatste look waarmee hij fans écht wist te verbazen. De rapper heeft namelijk zijn haar laten invlechten op een hele bijzondere manier én de vlechtjes ook nog eens een felroze kleur gegeven. Wat zeg jij: hot or not?

Mel B veertien kilo afgevallen

Mel B heeft de afgelopen tijd keihard gewerkt en laat nu weten dat ze bijna 14 kilo is afgevallen. “Een paar maanden geleden was ik nog bijna 30 pond zwaarder. Ik stuurde mezelf op missie om dat te veranderen, van binnen en van buiten. Ik streef naar de beste versie van mezelf”, aldus de 41-jarige zangeres op Instagram.

“Geloof me, het is niet gemakkelijk. Het kost veel discipline en wilskracht. Het is niet leuk om als enige meisje niet te drinken op een feestje en als eerste van allemaal wakker te worden bij het krieken van de dag om te gaan trainen. Ik ben niet perfect, maar ik probeer het. Maar al het harde werken betaalt zich nu wel uit. Ik voel me nu fantastisch en dat wordt alleen maar beter.”

‘Ciara trouwt deze week in Londen met Russell Wilson’

Zangeres Ciara stapt deze week in het huwelijksbootje met Russell Wilson. Het stel geeft elkaar volgens US Weekly woensdag het jawoord, terwijl New York Daily News het op zaterdag of zondag houdt.

Honderd familieleden en vrienden zijn voor de bruiloft naar Londen gekomen en dinsdagavond zou daar de repetitie-avond voor het huwelijk hebben plaatsgevonden, meldt E Online. Niemand minder dan voormalig Destiny’s Child-lid Kelly Rowland en tennisster Serena Williams zijn bruidsmeisjes tijdens de plechtigheid.

Bron: Nu, HollywoodLife, Telegraaf, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws