Vrouw die drie kinderen kreeg in een jaar showt haar lichaam in sexy fotoshoot

Melanie Varney uit Vancouver heeft in een jaar drie kinderen gekregen: Een zoontje in 2013, en een tweeling van twee mei...

Lees ook

Melanie Varney uit Vancouver heeft in een jaar drie kinderen gekregen: Een zoontje in 2013, en een tweeling van twee meisjes in 2014. Na haar zwangerschappen zag haar lichaam er compleet anders uit dan daarvoor, en had ze moeite om dit te accepteren. Om haar nieuwe lichaam te omarmen en haar zelfvertrouwen een flinke boost te geven, deed ze een sexy fotoshoot met haar man, en de beelden zijn in één woord: Wauw!

Hot Mama

Melanie kon zichzelf niet vinden in haar eigen, nieuwe lichaam. Fotograaf Trina Cary pikte dit op, en vroeg haar om een intieme fotoshoot te doen bij een meer als een kunstproject. Na even wikken en wegen besloot de moeder van drie met de fotograaf in zee te gaan. Trina: “Ik ben erg geïnspireerd door naaktheid omdat het rauw is, maar ook kwetsbaar en krachtig. Ik wil dat mannen en vrouwen weer zelfverzekerd kunnen zijn over zichzelf. Je hoeft niet perfect te zijn om prachtig te zijn. Iedereen heeft zijn eigen gebreken en je moet je imperfecties kunnen omarmen.”

Sexy

En dat resulteerde in een serie indrukwekkende foto’s, die zo mooi waren dat ze de hele wereld overgingen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Yolanthe showt fantastische bikini-body

Bron: Daily Mail, Facebook, Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook