Waarheid achter break down Britney Spears na 9 jaar onthuld

Het is alweer 9 jaar geleden dat Britney Spears een volledige break down had. Ze zat aan de drugs, ging door een break-u...

Lees ook

Het is alweer 9 jaar geleden dat Britney Spears een volledige break down had. Ze zat aan de drugs, ging door een break-up en schoor uiteindelijk haar hoofd kaal. En hoewel ze haar leven nu weer op de rails lijkt te hebben, is de vraag nog altijd: hoe kan het zover zijn gekomen? Buzzfeed ging op onderzoek uit en ontdekte dat Britney in die tijd vrijwel elk jaar een paar keer op de cover van US Weekly stond. Tja, en als je alle covers dan naast elkaar legt, wordt het een stuk duidelijker waarom het zo mis ging…

2002

Vanaf 2002 begonnen de roddels en geruchten rondom Britney’s leven echt te spelen. Zo kwam ze in het nieuws om haar relatie met Justin Timberlake. Maar al snel werd het nieuws negatief en gingen de geruchten dat de twee uit elkaar waren gegaan omdat Britney hem bedrogen had. Later bleek dat ze vreemd was gegaan met haar choreograaf Wade Robson.

2003

In 2003 stond vooral haar single leventje in de spotlights. Zo haalde regelmatig de cover van US Weekly met een nieuwe vlam. In februari werd ze gelinkt aan Colin Farrell, in maart aan Fred Durst, in september aan Jared Leto en in november aan John Cusack. En niet te vergeten: haar kus met Madonna op het podium tijdens MTV Video Music Awards.

via GIPHY

2004

In 2004 kreeg alle drama weer een nieuwe wending: Britney ging trouwen! Britney Spears en haar jeugdvriendje Jason Alexander stapten in het huwelijksbootje, waren slechts 55 uur getrouwd en lieten het huwelijk daarna weer ontbinden.

2005

Vervolgens kreeg het verhaal weer een nieuwe wending in 2005, aangezien Britney een relatie had met Kevin Federline en zwanger was van haar eerste kindje. De relatie zorgde voor heel wat roddels over break-ups, ruzies en andere uitspattingen. Op 14 september 2005 werd zoontje Sean geboren.

2006

De relatiedrama ging in 2006 vrolijk verder en op 12 september 2006 beviel Britney van haar tweede kindje, een zoontje genaamd Jayden. Jammer genoeg gingen Britney en Kevin dat jaar alsnog uit elkaar.

2007

In 2007 brak ze. Birtney liet zich opnemen in een afkickkliniek, checkte de dag erna weer uit en werd daarna gespot met een kaalgeschoren hoofd terwijl ze tattoo’s van roze en rode lippen op haar pols liet zetten.

Tja, als je alles zo op een rijtje ziet, is de reden wel wat duidelijker!

Lees ook: Groot verdriet voor Britney Spears

Bron: Buzzfeed, Telegraaf, US Weekly, Beeld: Getty, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook