Babydrama van Mattie blijkt gefilmd te zijn

Mattie Valk domineerde een tijdje geleden alle koppen van het showbizznieuws. De Q-Music dj bleek niet de biologisc...

Lees ook

Mattie Valk domineerde een tijdje geleden alle koppen van het showbizznieuws. De Q-Music dj bleek niet de biologische vader te zijn van zijn pasgeboren tweeling en ook de situatie tussen hem en zijn inmiddels ex-vriendin Kirsten bleef niet onopgemerkt. Mattie nam tijdelijk een break van zijn ochtendshow om alles op een rijtje te zetten en keerde vorige maand weer terug op de radio. Nu blijkt echter dat het hele verhaal onderdeel blijkt te zijn van een uitgebreide documentaire over het leven van Mattie en Wietze. En dat roept enorm veel vragen op.

Ontrafeld

Voormalig Shownieuws-presentator Hidde van Warmerdam volgt Mattie en Wietze al een hele tijd, omdat hij bezig is met een documentaire over de twee dj’s. Hij is dan ook één van de weinigen die bijna alles van de gezinssituatie van Mattie af weet. Tijdens het babydrama was hij al bezig met het filmen van de documentaire. Het gerucht gaat nu dat het grootste raadsel over de situatie in deze documentaire eindelijk ontrafeld gaat worden. En volgens Hidde is daar geen woord aan gelogen.

Geheimen

“Ik ga er niet te veel over zeggen, maar dat klopt wel”, vertelt Hidde aan Privé. “Laat ik het zo zeggen: Tijdens het draaien is mij geen enkele keer gevraagd om een stap achteruit te doen en dat is ook niet gebeurd.” De docu zal dit najaar bij een commerciële zender te zien zijn, en volgens een ingewijde zal het voor Mattie een hele opluchting zijn dat zijn geheimen dan eindelijk openbaar zijn. Twee van die geheimen zullen hoogstwaarschijnlijk zijn wíé de vader van de tweeling is en hoe Mattie het bedrog van zijn vriendin Kirsten heeft ontdekt.

De docu lijkt nu al alle ingrediënten te hebben van een spannende soap, en volgens Privé zal de docu daarom heel wat kijkcijfers trekken.

Lees ook: Wietze de Jager wordt vader

Bron: Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook