Met deze oefeningen zijn je billen binnen no time strakker

Ga je binnenkort op vakantie, maar hebben je billen nog niet het gewenste bikini-resultaat bereikt? Niet getreurd, wij h...

Lees ook

Ga je binnenkort op vakantie, maar hebben je billen nog niet het gewenste bikini-resultaat bereikt? Niet getreurd, wij hebben de meest effectieve work-outs voor je op een rijtje gezet, die je helpen om binnen no-time een strakkere en rondere bilpartij te creëren. Waar wacht je nog op?

Bootylicious

Sta je te trappelen om te beginnen? Lees dan snel verder!

1. Bench Step-ups
Bij deze oefening zit je op handen en knieën op de grond. Eén voor één lift je vervolgens een been naar achteren, in een hoek van 90 graden, omhoog. Als je deze oefening tien minuten lang herhaalt per been, heb je in een mum van tijd strakke billen. Geen idee hoe deze oefening werkt? Klik dan even hier.

2. Leg lifts
Deze oefening lijkt erg op de vorige oefening, maar dan steek je je been recht naar achteren, in plaats van in een hoek van 90 graden.

3. Lunge touchdowns
Je begint met je voeten op heupbreedte, zet dan één voet naar voren en zak door je knieën zoals bij een gewone lunge. Nu zet je alleen ook je beiden armen op de vloer. Dit herhaal je met beide benen een aantal keer.

4. Deadliften
Dit lijkt een beetje op squats, maar dan met zware gewichten. Deze oefening spant alle spieren in je billen en benen aan, waardoor deze na je oefeningen branden en dikker voelen. En dat is natuurlijk wat je wil!

5. Sumo squats
Dit lijkt ook op squats, maar dan zet je je voeten schuin, zodat je dezelfde houding aanneemt als een sumo-worstelaar. Vervolgens buig je door je knieën en begin je met squatten. Met deze oefening voel je de spieren aan de binnenkant van je benen en geven hetzelfde resultaat als het vorige puntje.

Lees ook: 5 Oefeningen die na één work-out al resultaat laten zien

Bron: Remedy Daily, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook