Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Seizoen 7 Game of Thrones vertraagd

Slecht nieuwe voor alle GoT fans die met smacht zitten te wachten op een van de laatste seizoenen. De productie loopt namelijk mogelijk vertraging op. Ze moeten wachten op winters weer, dat aansluit op de laatste aflevering van seizoen 6. “We hebben nog geen uitzenddatum. We beginnen wat later met de opnames, want aan het einde van het seizoen was het winter. Dus het huidige zonnige weer voldoet niet aan onze verwachtingen.”

Ciara getrouwd!

Ciara en Russell Wilson zijn officieel man en vrouw. De twee hebben elkaar in het bijzijn van vrienden en familie het jawoord gegeven in Engeland. De zangeres liep in een prachtige custom made Roberto Cavalli jurk naar het altaar, bekijk de eerste foto hieronder.

‘Taylor Swift heeft geen borstvergroting gehad’

Het viel de afgelopen week niet te ontkennen: de borsten van Taylor Swift waren twee keer zo groot geworden. Fans weten zeker dat de zangeres onder het mes is gegaan, want ook in bikini bleven haar boobies erg aanwezig. Toch beweert een bron dat Taylor niets aan zichzelf heeft laten doen. “Ze heeft altijd van haar borsten gehouden. Ze vindt het fijn dat ze zonder bh de straat op kan en haar borsten toch mooi overeind blijven.”

Laatste nieuws

Zie ook