Win! Kaartjes voor Liselore Frowijn @ Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

Modeliefhebbers, opgelet! Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam 2016 is van start en niemand minder dan Liselore Frowijn&n...

Lees ook

Modeliefhebbers, opgelet! Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam 2016 is van start en niemand minder dan Liselore Frowijn toont haar nieuwe collectie dit weekend op de catwalk. Geen plekje bemachtigd voor het Amsterdamse modespektakel? Niet getreurd, jij kunt namelijk kaartjes winnen!

Flower power

Op zaterdagavond 9 juli kunnen fashionista’s hun modehart ophalen tijdens de catwalkshow van Liselore Frowijn – Flowered by Royal FloraHolland. Het jonge talent zal haar op bloemen geïnspireerde collectie laten zien tijdens MBFWA in de Westergasfabriek te Amsterdam.

De modellen zullen in bijzondere bloemencreaties over de catwalk paraderen; het bewijs dat de kleurrijke plantjes niet alleen mooi in de woonkamer staan en lekker ruiken, maar ook de perfecte inspiratiebron voor mode zijn.

Win, win, win!

Sta jij te popelen om je meest fashionable outfit uit de kast te trekken om aanwezig te zijn bij de show, maar is er nog geen uitnodiging op de mat gevallen? It’s your lucky day! Grazia mag 25 x 2 kaarten weggeven. Vul het winformulier HIER in, doe een schietgebedje naar de modegoden en wie weet zit jij straks tussen de it-girls, bloggers en BN’ers bij de show van Liselore Frowijn.

Enne, vergeet je niet de hashtag #shareyourlovewithflowers te gebruiken?

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook