Aha! Dus zó komt Amanda Balk aan haar strakke figuurtje

Amanda Balk is in shape. Daar werkt ze hard voor, maar krijgt ook een beetje hulp. Zo blijkt ze namelijk vet te laten be...

Lees ook

Amanda Balk is in shape. Daar werkt ze hard voor, maar krijgt ook een beetje hulp. Zo blijkt ze namelijk vet te laten bevriezen. Brrrr…

IJskoud

Op Instagram deelde Amanda een foto waarbij ze haar vet laat bevriezen, een in Hollywood bekende behandeling. Een uur lang wordt een bepaalde zone van je lichaam door een vacuüm in de applicator gezogen, tussen twee koelplaten.

De brunette hoopt hiermee, zo blijkt uit haar bijschrift, een thigh gap te creëren. “Fat freezing. Binnenzijde bovenbeen #ThighGap”, schrijft ze bij de foto.

Plastic fantastic

Amanda is sinds haar Gouden Kooi tijd flink veranderd. Sterker nog, ze is een ware transformatie ondergaan. Ze heeft er echter nooit een geheim van gemaakt dat ze niet helemaal puur natuur is. “Iedereen heeft andere prioriteiten. Een mooi uiterlijk is een van de dingen waar ik dolgelukkig van word. Ik train hard voor mijn billen en ben er blij mee. Ze zijn niet te groot, niet te klein maar wel lekker rond en tight.”

Maar haar billen zijn niet het enige waar ze trots op is. “Negen jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan. Ik heb meteen een maatje meer genomen, dat moest echt na mijn zwangerschap. Ze moeten er natuurlijk wel een beetje strak in zitten”, legde Amanda eerder in Grazia uit.

Hoewel de realityster niet vies is van een beetje plastische chirurgie, deelde ze onlangs toch een make-uploos kiekje. Herken jij haar? Bekijk de foto hier.

Lees ook: Amanda Balk deelt eerste beelden van verloving

A photo posted by Amanda Balk (@amandabalk) on

A photo posted by Amanda Balk (@amandabalk) on

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook