Wesley Sneijder reageert op geruchten dat hij wordt weggepest

Naar verluidt is het Turkse Galatasaray Wesley Sneijder liever kwijt dan rijk, want de voetbalclub zou er...

Lees ook

Naar verluidt is het Turkse Galatasaray Wesley Sneijder liever kwijt dan rijk, want de voetbalclub zou er alles aan doen om van de voetballer af te komen. De man van Yolanthe zou er zelfs weggepest worden… Wesley reageert nu door middel van een Instagram-post.

Pesterijen

Wesley tekende vorig jaar een contract bij de club, en zou tot 2018 blijven doorspelen, met een vast salaris van vijf miljoen euro netto. Volgens bronnen doet de voetbalclub er nu echter alles aan om Sneijder deze zomer nog te verkopen. Maar de manier waarop ze dit doen, lijkt niet helemaal verantwoord te zijn. Zo schijnen ze hem een boete te hebben gegeven van maar liefst twee miljoen euro vanwege het “onjuist vertegenwoordigen van de club” en de gele kaarten die hij heeft gekregen.

Back

Wesley maakt nu via een foto op Instagram duidelijk dat hij zich niet weg laat pesten. Op het kiekje wordt hij toegejuicht door supporters. “Happy to be back”, luidt het bijschrift. Het moge duidelijk zijn dat hij voorlopig dus niet weggaat, zoals de geruchten gaan.

Lees ook: Yolanthe maakt stiekem foto van Wesley en Xess Xava

Bron: Shownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook