Onthuld: Dit zegt jouw sterrenbeeld over je seksleven

"Wat is je sterrenbeeld?" is eeuwenoude openingszin. Cheesy, denk je waarschijnlijk, maar er zit wel degelijk een gedach...

Lees ook

“Wat is je sterrenbeeld?” is eeuwenoude openingszin. Cheesy, denk je waarschijnlijk, maar er zit wel degelijk een gedachte achter. Jouw sterrenbeeld zegt namelijk veel over jouw seksleven. Aliza Kelly Faragher en Helen Grossman, makers van een app waarmee je jouw perfecte match op basis van sterrenbeeld kunt vinden, onthullen alles over het seksleven van de sterrenbeelden. Van je voorkeuren tot je favo positie. Klopt het bij jou?

Ram: Van achteren
Een ram houdt ervan om te winnen. Dus deze eye-on-the-prize positie past daar perfect bij. Doggy style zorgt ervoor dat de energieke ram haar passie met een kinky twist kwijt kan.

Stier: Intieme missionary
Jij onderop, hij bovenop. Sommige vinden het maar saai, maar een stier niet. De stier is het meest sensueel van alle sterrenbeelden en wil dan ook dichtbij zijn partner zijn. Maar vergeet de kaarsen, rozenblaasjes, mooie lingerie en een goede wijn niet.

Tweeling: Trio
Een tweeling is niet alleen goed in bed, maar ook altijd in voor een nieuwe uitdaging. Ze zal dan ook geen nee zeggen tegen nieuwe ervaring, zoals een trio. En vergeet niet: het belooft altijd een memorabele avond te worden met een tweeling.

Kreeft: Lepeltje lepeltje
Een kreeft is erg emotioneel en zorgzaam. Het duurt even voordat ze zichzelf écht durft te laten zien, maar als het eenmaal zo ver is… dan heb je ook de avond van je leven. Een kreeft wil zich graag veilig voelen, zoals in een lepel-positie.

Leeuw: Hotel seks
Seks gaat niet alleen om de daad, maar om de hele vibe er omheen. En dus pakt de leeuw het graag groots aan. Een luxe hotel met fluffy badjassen en champagne it is.

Maagd: Sexting
Denk maar niet dat een maagd braaf is, zoals de naam doet vermoeden. Hoewel ze graag rustig begint, komt ze als snel helemaal tot bloei. Om in de stemming te komen voor een vrijpartij, vind een maagd het leuk om elkaar eerst op te winden door sexy foto’s naar elkaar te sturen. Enne, niet te vergeten: een maagd is heel precies. Elk foutje in bed, merkt ze op.

Weegschaal: Standje 69
De weegschaal houdt van eerlijkheid. Als de één iets krijg, moet de ander ook iets krijgen. Wat is er dan beetje dan de good old 69?

Schorpioen: Rollenspel
Een schorpioen houdt van passie. Het is alles of niets. Dat betekent dan ook dat ze verschrikkelijk goed is in bed. Ze houdt er van om de macht te hebben en is daarom ook dol op rollenspel. Dat neemt ze dan ook heel serieus en zorgt voor een avond om nooit te vergeten.

Boogschutter: Out in the open
Een boogschutter houdt van avontuur! Dat is bij seks niet anders. A la Titanic in een auto, of romantisch op het strand; als het maar spannend is.

Steenbok: Kinky
Een steenbok is een beetje de vrouwelijke versie van Christian Grey. Geen snelle jelle, maar uitgebreid de tijd nemen. Langzaam beginnen en dan steeds meer passie erin gooien, waardoor de kinky-graad hoog kan oplopen.

Waterman: Cowgirl
Een waterman wordt niet graag in een hokje gestopt. Ze is spontaan en fun en houdt ervan om overal een feestje van te maken. Ze maakt het in bed dan ook graag wat spannender met rollenspel. Maar, neemt het allemaal niet te serieus. Het moet wel lachen, gieren, brullen zijn.

Vissen: Oraal
Vissen geven graag en vragen er vaak niks voor terug. Zo ook in bed. Maar al verwachten ze niks terug, ze vinden het stiekem toch wel fijn om ongevraagd te krijgen.

Dus… “Wat is jouw sterrenbeeld?”, is misschien toch niet zo’n slechte openingszin als we dachten.

Tekst: Heather Serry, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook