Oud koppel doet naakt shoot met hartverwarmende reden

Gerry (75) en Darwin (70) zijn ruim twintig jaar dolgelukkig met elkaar. Dat ze niet meer zo strak in hun vel zitten als...

Lees ook

Gerry (75) en Darwin (70) zijn ruim twintig jaar dolgelukkig met elkaar. Dat ze niet meer zo strak in hun vel zitten als vroeger lijken de love birds niets te deren. Ze hebben namelijk slechts één motto: Trek je niets aan van al die schoonheidsidealen en wees blij met jezelf.

Onbewerkt

Fotografe Jade uit Tucson stemt ermee in. “Ik weiger mee te gaan in die (vooral westerse) definitie van schoonheid. Waarom geloven wij dat het ene knapper moet zijn dan het andere? Waarom zijn er geen miljard definities van ‘mooi zijn’?”, legt ze uit aan Daily Mail. “De maatschappij wil me doen geloven dat ik beter eeuwig jong blijf, maar kijk naar deze lichamen: het zijn decennia oude tempels van wijsheid, hartzeer, kracht, mislukking, triomf en succes. Hoe kan zoiets nu niet mooi zijn?”

Onzekerheden

Gerry en Darwin kampen allebei wel met onzekerheden, maar tóch zitten ze lekker in hun vel. “Ik gebruik een wandelstok, ik zie niet goed meer en mijn borsten hangen tot op mijn middel, maar toch houd ik van mijn lichaam. Ik zie mezelf graag”, aldus Gerry. Na de hartverwarmende reacties op de foto’s die Jade van het duo maakte, schreef Gerry nog een hartverwarmende brief naar de fotografe. “Darwin en ik zullen de foto’s eeuwig koesteren”, klinkt het daarin. “Te veel volwassenen en kinderen zijn ongelukkig met hun uiterlijk. We zijn allemaal bang dat we niet graag gezien zullen worden omdat we onszelf niet graag zien. De waarheid is dat we geen liefde zullen vinden als we proberen om iemand anders te zijn.”

Beeld: iStockphoto, Facebook, Bron: HLN, Dailymail

Laatste nieuws

Zie ook