Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lourdes sleept modellenklus in de wacht
Lourdes Leon, de 19-jarige dochter van Madonna, is te zien in de campagne van POP, de nieuwe geur van Stella McCartney. Het is de eerste modellenklus voor de tiener. In een video voor de campagne vertelt Lourdes dat haar moeder haar heeft geholpen haar eigen stijl te vinden. “Ze was zo’n grote hulp, ze heeft een fantastische smaak en kan anderen erg goed kleden.”

Lea Michele is weer single

Lea Michele en Robert Buckley zijn uit elkaar. Volgens Us Weekly strandde hun relatie na een paar maanden daten. ”Ze kwamen erachter dat ze beter vrienden kunnen zijn”, zegt een bron van Us. Daarbij komt dat hun drukke werkzaamheden deels reden zijn van de relatiebreuk.

In mei maakte de entertainmentwebsite bekend dat de Glee-actrice (29) en de 35-jarige One Tree Hill-acteur een stelletje waren. Ze leerden elkaar kennen via wederzijdse vrienden. De romance mag dan over zijn, ze blijven elkaar wel zien tijdens de opnames van de sciencefictionserie Dimension 404. Lea en Robert hebben beiden al foto’s op sociale media gedeeld, tussen de opnames door.

Beyoncé maakt zich hard tegen politiegeweld

“STOP KILLING US”, schrijft Beyoncé in een emotioneel bericht op haar website. De zangeres reageert in haar post op het doodschieten van twee Afro-Amerikaanse mannen door politieagenten. “De oorlog tegen gekleurde mensen en alle andere minderheden moet stoppen.”

Dinsdag werd de 37-jarige Alton Sterling in Baton Rouge, Louisiana vermoord. Woensdag heeft de politie Philando Castile (32) in Minnesota doodgeschoten. In beide gevallen is er veel beroering ontstaan over het politie-optreden, omdat er video’s opdoken waarop te zien was hoe de mannen werden doodgeschoten.

Beyoncé: “Het is de hoogste tijd dat we opstaan en eisen dat ze ophouden ons te vermoorden. Wij hebben allemaal de macht om onze woede en frustratie om te zetten in actie. We moeten onze stem verheffen en ons laten horen bij onze politici en parlementsleden en sociale en juridische veranderingen eisen.” Lees haar volledige statement hieronder.

Bron: Show.nl, ANP, RTL, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook