Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016.

Rituals Summer Hang Out

De Rituals Summer Hang Out staat aankomend weekend op het strand van Bloemendaal. Rituals geeft heerlijke mini-behandelingen zoals handmassages, korte meditatie en een Karma beleving. Verder zijn er hangmatten en zitzakken om lekker te relaxen. Genieten van een rustmomentje voor jezelf dus!

Waar: Ter hoogte van strandtent Bloomingdale
Wanneer: Zaterdag 9 en zondag 10 juli van 11.00 – 17.00

By the Creek

Zaterdag vindt de eerste editie van By the Creek Festival plaats. Naast een mix van verschillende muziekstijlen (90’s, r&b, house, techno van o.a. Vunzige Deuntjes en ZeeZout) is er bij By the Creek ook van alles rondom en op het water te beleven. Van het kampvuur, de By the Creek schommel en festivalmarkt, tot comfortabele strandcabana’s en een potje voetbal of tafeltennis op het strand.

Waar: Het recreatieterrein Middelwaard in Vianen (vlakbij Utrecht)
Wanneer: Zaterdag 9 juli

Overzichtstentoonstelling van Helmut Newton

Momenteel staat Foam volledig in het teken van de legendarische en uiterst invloedrijke fotograaf Helmut Newton. De overzichtstentoonstelling bestaat uit meer dan 200 foto’s, variërend van zelden vertoonde vroege prints tot monumentale afdrukken

Waar: Foam Fotografiemuseum in Amsterdam
Wanneer: Tot 4 september 2016

REBELLE Wardrobe Detox Weekend

Deze twee dagen kunnen modeliefhebbers tweedehands designer mode en accessoires inleveren bij het speciaal ingerichte inzamelingspunt en ontvangen zij geheel gratis VIP-service. Dat houdt in dat REBELLE de fotografie, productomschrijving en online plaatsing voor jou regelt. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een vintage Louis Vuitton suitcase, waarmee je deze zomer in stijl op reis gaat! Uiteraard ontvangt iedereen die designer items aanlevert gratis toegang tot het museum. Onder het genot van hapjes en drankjes is het tevens de laatste kans om de REBELLE Expo in het museum te bezoeken.

Waar: Tassenmuseum Hendrikje aan de Herengracht 573 te Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 9 en zondag 10 juli van 10.00 – 19.00

Laatste nieuws

Zie ook