Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Ciara deelt huwelijksfoto

Zangeres Ciara is getrouwd! Al weken gingen de speculaties, maar nu is ze dan echt in het huwelijksbootje gestapt. De zangeres deelt op social media de eerste trouwfoto’s, enne haar jurk is enorm! Zie ‘m HIER.

Pharrell emotioneel op North Sea Jazz

Zanger Pharrell gaf gisteren een optreden in Rotterdam tijdens het North Sea Jazz festival, maar dit ging niet gemakkelijk. De zanger was namelijk zo emotioneel dat hij meerdere keren zijn optreden moest stoppen. De zanger stond stil bij de gebeurtenissen in Amerika en werd daar zo emotioneel van dat het optreden niet vanzelf ging.

Dafne Schippers haalt goud

In het Olympisch Stadion in Amsterdam behaalde Dafne Schippers goud op de 100 meter. Er werd al verwacht dat zij de medaille zou winnen, maar dat was natuurlijk niet gegarendeerd. Zelf zegt de atlete: “Echt geweldig om hier te winnen. Ik kan echt genieten van zo’n enthousiast publiek. Het was mijn plicht om hier te winnen, maar ja ik moest het toch even doen.” Iemand die ook ontzettend trots op haar is, is topmodel Doutzen. Op Instagram zet Doutzen een kiekje van Dafne en vertelt daarbij dat ze heel trots is.

Bron: ANP Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook