Fashion Week Amsterdam met reporter Loiza Lamers – Dag 2

Modeliefhebbers, opgelet! Het Amsterdamse modespektakel is weer losgebarsten. De hoofdstad staat deze week in het teken...

Lees ook

Modeliefhebbers, opgelet! Het Amsterdamse modespektakel is weer losgebarsten. De hoofdstad staat deze week in het teken van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Geen front row plekje bemachtigd? Niet getreurd, Grazia is overal bij en onze Fashion Week Reporter Loiza Lamers geeft je per dag de highlights.

Catwalk

Niemand minder dan model en winnares van Hollands Next Top Model Loiza Lamers is dit seizoen Grazia’s Fashion Week Reporter. Zij geeft je een kijkje backstage, stelt bezoekers en ontwerpers het hemd van het lijf en neemt je front row mee tijdens de shows. Op dag twee genoten we van onder andere Spijkers en Spijkers en Tony Cohen.

Onstuimig, lonkend en verleidend… modetweeling Truus en Riet Spijkers lieten het onbegrensde leven proeven in hun nieuwste SIS collectie ‘EDEN’

Ook Tony Cohen toonde zijn Spring/Summer 2017 collectie. Het gevoel van gebonden zijn, ingesnoerd zitten, maar vervolgens ruimte en vrijheid vinden, was een leidend thema. Terug te zien in de enorm uitvergrote ruimvallende silhouetten of zeer ingetogen strakke silhouetten.

Houd onze Snapchat @Grazia_NL, Instagram én YouTube-kanaal goed in de gaten om niets te missen!

Ook benieuwd naar de eerste dag? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook