Zo fake je een bikini body

Is het niet de droom van elke vrouw: een bikini body hebben zonder er maar iets voor te doen. Geen dieet, sportschool en...

Lees ook

Is het niet de droom van elke vrouw: een bikini body hebben zonder er maar iets voor te doen. Geen dieet, sportschool en work-outs. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch kan het. Hoe? Met deze trucjes fake je binnen no time een fantastisch beach body.

1. Decolleté
Zodra je ouder wordt, krijg je rimpels op je decolleté en wordt de huid slapper. Maar dit kun je weer helemaal strak krijgen. Ten eerste is een vocht inbrengende crème van belang. Smeer niet alleen je gezicht in, maar je hele lichaam. Wil je je decolleté binnen no time 10 jaar jonger laten lijken? Dat kan, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. In bepaalde beauty salons kun je namelijk vitamine injecties in je hals en borsten laten spuiten. Deze zullen er voor zorgen dat je huid weer volledig gehydrateerd is.

2. Buik
De buik is het grootste probleem en de hele dag buikspieroefeningen doen is geen optie. Wat dan wel? Je vet weg laten smelten. Het klinkt niet zo smakelijk, maar ook dit kun je gewoon bij expert laten doen. In principe is het hetzelfde als een hot stone massage en hierdoor smelt je vet langzaam en kan het door je lichaam worden afgebroken. Dit gebeurt natuurlijk niet na één behandeling dus hier moet je wel wat eerder mee beginnen.

3. Spray tan
Een zomers kleurtje geeft de illusie dat je slanker bent. Zorg er dus voor dat je voor je het zonnetje gaat opzoeken al een lekker kleurtje hebt door middel van een spray tan.

4. Contouren
Contouren: menig celeb zweert erbij en ook de beautyqueens van het internet kunnen niet meer zonder. En het contouren is tegenwoordig niet meer alleen voor je gezicht. Een sixpack? Pak je make-up spullen erbij en binnen vijf minuten heb je er eentje.

Lees ook: Zorgen ijsklontjes voor gewichtstoename?

Bron: DailyMail Beeld Istock

Laatste nieuws

Zie ook