De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie gespot met enorme ring om haar vinger

De geruchten gingen al een tijdje, maar vandaag wist Kylie de wereld er echt van te overtuigen dat ze is getrouwd. Op haar laatste Instagram-kiekje staat ze casual tegen een auto aan en wordt er een enorme ring om haar vinger gespot. Zal het dan echt zo zijn? Zijn Kylie en Tyga in het huwelijksbootje gestapt?

North en Penelope zijn best friend forever

Gisteren was het de verjaardag van Penelope de dochter van Kourtney en Scott. De hele familie postte de meest lieve kiekjes en berichtjes op social media, maar het filmpje dat Kim deelde was té cute voor woorden. North en Penelope hebben de tijd van hun leven en zelfs een geheime taal en dat laat wel zien dat de meisjes best friends forever zijn.

Kylie’s beautymerk wordt groter en groter

Beautylovers opgelet! Dacht je dat Kylie ondertussen alle kleuren lipgloss en lipstick op de markt had gebracht? Think again! Want haar beautymerk wordt groter en groter en op haar Instagram deelt ze een sneak peek van haar nieuwe producten.

Beeld: Instagram, E!

Laatste nieuws

Zie ook