Dit drankje voorkomt rimpels

We weten het allemaal: alcohol is een echte boosdoener voor de huid. Maar hey, het is lekker weer, de terrasjes zitten b...

Lees ook

We weten het allemaal: alcohol is een echte boosdoener voor de huid. Maar hey, het is lekker weer, de terrasjes zitten bomvol en een lekker koud drankje gaat er dan wel in. Nu hebben we goed nieuws: er komt namelijk een drankje op de markt die het tegenovergestelde is!

Wonderdrankje

Warner Leisure Hotels en Bompas & Parr brouwden samen namelijk een heel bijzonder drankje die je rimpels als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. De naam van het drankje is dan ook echt een inkoppertje: Anti-AGin! Het drankje wordt gedestilleerd met collageen en plantaardige stoffen die de veroudering van de huid zouden tegengaan. Naar mate je ouder wordt, neemt de productie van dit eiwit namelijk af waardoor de huid slapper wordt en je rimpels krijgt.

Het drankje wordt verkocht via drinksupermarket.com en kost ongeveer 45 euro. Blijkbaar waren heel veel mensen geïnteresseerd want hij is jammer genoeg wel al uitverkocht. Even afwachten dus! Zou jij het uittesten?

Lees ook: 3 Drankjes die beter zijn dan water met citroen om af te vallen

Bron: Metrotime, Beeld: Istock, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook