Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Charlotte Crosby laat haar echte haar zien

De dames van Geordie Shore zijn dol op alles wat nep is. Ze kunnen niet zonder fake tan en nepnagels, dragen meestal een dikke plamuurlaag aan make-up en zijn ook niet vies van een beetje plastische chirurgie. Zo ook Charlotte Crosby, die pas nog haar neus heeft laten doen en ook haar lippen regelmatig op laat spuiten. Maar nu laat de realityster zien hoe ze eruit ziet zonder al die opsmuk.

2) Hollywood Breakfast

Malia Obama feestte erop los in Amsterdam, Reese Witherspoon en dochter lijken sprekend op elkaar en Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer helemaal in love!

3) Zien: Monique Smit deelt topless kiekje

Monique Smit geniet momenteel samen met haar vriend Martijn en zoontje Noah van een vakantie op het zonnige Sicilië en heeft het daar duidelijk naar haar zin. De zangeres deelde de afgelopen dagen een paar vakantiefoto’s via Instagram, waaronder eentje die toch behoorlijk pikant is!

Laatste nieuws

Zie ook