Romantisch huwelijksweekend Renate en Winston bruut verstoord

Renate en Winston Gerschtanowitz vierden dit weekend hun 5-jarig huwelijk met een romantische overnachting in een landhu...

Lees ook

Renate en Winston Gerschtanowitz vierden dit weekend hun 5-jarig huwelijk met een romantische overnachting in een landhuis in Schotland. Het romantische weekendje kreeg echter een akelige wending en werd bruut verstoord.

Brandalarm

Na een heerlijk diner kwam het stel aan in de hotelkamer, maar toen ging het brandalarm plotseling af. Nietsvermoedend en een beetje sceptisch liepen ze zonder jas naar buiten, waar het toch een beetje koud bleek te zijn. De brandmelding werd uiterst serieus genomen, want volgens Renate heeft het stel toch zeker een uur buiten gestaan. De brandweer arriveerde dan ook pas na 25 minuten.

Bibberen

Renate: “We moesten verzamelen op een groot grasveld voor het hotel en we hebben toch goed en wel een uur buiten gestaan.” Winston vult haar aan: “Toch wel met een dikke honderd man stonden we buiten. Toen had iedereen het natuurlijk hartstikke koud dus toen kwamen ze allemaal met van die warmtedekens. Het zag er allemaal hartstikke serieus uit!” Na een uur werd er een sein gegeven dat iedereen weer naar binnen mocht, maar wat er uiteindelijk aan de hand was, is het stel niet te weten gekomen.

Bekijk de kiekjes van hun romantische weekendje en de paniekerige toestand hieronder.

Lees ook: Zien: Fred van Leers gezicht bont en blauw

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook