Mascha brengt nieuw boek uit

In 2014 bracht Mascha Feoktistova haar allereerste boek uit genaamd Happy Life, waarin ze schreef over liefde, geni...

Lees ook

In 2014 bracht Mascha Feoktistova haar allereerste boek uit genaamd Happy Life, waarin ze schreef over liefde, genieten, jezelf zijn en carrière. En nu heeft de beautyblogger wéér groot nieuws. Ze is namelijk bezig met haar tweede boek!

Nieuw boek

Mascha, die bekend is van haar blog Beautygloss, deelde vandaag namelijk weer een nieuwe vlog en onthulde daarin de naam en het onderwerp van haar nieuwe boek. “We zijn dus foto’s aan het maken voor het boek én ik kan jullie vertellen waar het boek over gaat en hoe het heet”, vertelt ze enthousiast in het filmpje. En de naam is: ‘Happy Love Life‘!

“Het gaat over de liefde omdat ik er zóóó vaak vragen over krijg, over onze relatie en hoe we dat doen. Ik vind het een eer dat mensen vaak advies vragen aan mij”. Volgens Mascha gaat ze in het boek diep in op haar relatie, geeft ze tips en schrijft ze zelfs over onderwerpen zoals seks. “Dat is iets waar ik het nooit echt over heb.” Toch kon het volgens haar niet ontbreken omdat het erg belangrijk is in een relatie. Ze moet daarentegen nog wel goed nadenken over waar haar grenzen liggen.

Benieuwd naar haar aankondiging? Bekijk dan het onderstaande filmpje (vanaf minuut 7:30).

Bron: Beautygloss, Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook