Het internet wordt gek: waar is de telefoon?

Het begon allemaal met The Dress en sindsdien duiken er steeds meer zoekplaatjes en optische illusies op. Continu kregen...

Lees ook

Het begon allemaal met The Dress en sindsdien duiken er steeds meer zoekplaatjes en optische illusies op. Continu kregen we het gevoel dat we kleurenblind waren of dat het zelfs nodig was om een bezoekje te brengen aan de opticien. Kun jij bijvoorbeeld zeggen welke kleur deze nagels hebben en zie jij welke pose er écht aangenomen wordt op deze vakantiefoto? Nu is er weer een heel bijzonder zoekplaatje opgedoken. Kun jij de mobiele telefoon vinden op dit vloerkleed?

Het raadsel

Waarschijnlijk denk je: zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Uhh… Think again. Hij staat echt op de foto, maar is een stuk moeilijk te vinden dan je denkt. Bekijk het kiekje hieronder en kijk of jij het raadsel op kunt lossen. Let op: scroll niet te ver door want daar vind je de oplossing!

De oplossing

Denk jij dat je ‘m gevonden hebt of ben je gewoon helemaal klaar met het zoeken? Dan hebben wij hier de oplossing voor je:

Lees ook: Spot jij de geest in deze oude foto?

Bron: Daily Mail, Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook