Roxeanne Hazes slaat nieuwe weg in

Roxeanne Hazes is dit najaar te zien in de romantische comedy Hartenstrijd. De 23-jarige neemt hierin de...

Lees ook

Roxeanne Hazes is dit najaar te zien in de romantische comedy Hartenstrijd. De 23-jarige neemt hierin de rol van barvrouw voor haar rekening, maar de opnames gaan niet zonder slag of stoot.

Nieuw

“Dit is niet mijn gebied. Dit kan ik eigenlijk niet. Dit is mijn eerste keer en dus toch spannend om te doen. Zingen, hetgene dat ik normaal gesproken doe, vereist natuurlijk ook iets van acteerwerk”, vertelt Roxeanne aan Shownieuws. “Het komt weleens voor dat je niet helemaal in een lekkere periode zit, maar dan moet je toch een lach op zetten. Maar dit is wel even next level.

Hartenstrijd

Jennifer Hoffman kruipt voor Hartenstrijd, van de makers van de hitfilm Hartenstraat, in de huid van motoragente Tina. Na opnieuw bedrogen te zijn, heeft ze voorgenomen zichzelf nooit meer aan een man te binden en alleen nog maar te daten voor seks. Uiteindelijk loopt ze Sven (Tibor Lukács) tegen het lijf en dat heeft de nodige consequenties aangezien hij net van plan was om niet meer met vrouwen af te spreken puur en alleen voor een avontuurtje. Op 27 oktober moet de film van producent 2CFILM in de bioscoop draaien.

Lees ook: Roxeanne Hazes open over haar lichaam én plastische ingrepen

Bron: Show, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook