Dit meisje heeft wel een héél bijzondere gadget voor de perfecte selfie

Het maken van dé perfecte selfie is altijd weer een uitdaging. Wat is jouw beste kant, welke pose neem je aan en ga je v...

Lees ook

Het maken van dé perfecte selfie is altijd weer een uitdaging. Wat is jouw beste kant, welke pose neem je aan en ga je voor een stralende lach of een zwoele modellenblik? Je schiet er een stuk of honderd in de hoop dat er één leuke tussen zit en mocht je ‘m nog een klein beetje willen aanpassen, gebruik je gewoon een filter of een fotobewerking-app. Maar nu is er een gadget opgedoken waarmee je je foto helemaal afmaakt!

Selfie Queens opgelet!

Je ziet bij fotoshoots toch altijd een grote windmachine staan, die ervoor zorgen dat de haren van het model sexy in de lucht wapperen? Dat kan nu ook gewoon met je telefoon. Een meisje deelde via Twitter namelijk een foto van het handige gadget van haar zus: een klein ventilatortje die je kunt aansluiten op je telefoon!

Enne, Selfie Queens opgelet! Je kunt het gadget gewoon komen bij Bol.com. De kans is groot dat hij niet het effect heeft van een windmachine, maar hey: alle kleine beetjes helpen. En anders houd-ie je ook nog eens lekker koel deze zomer.

Lees ook: De manier waarop je selfies maakt, gaat veranderen

via GIPHY

Bron: Metro UK, Beeld: Istock, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook