De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Jaaa, daar is Saint West weer
Boze tongen beweerden eerder dat Saint West, de zoon van Kim Kardashian, helemaal niet bestond, maar voilà hier is-ie. En wat is de kleine man gegroeid!

Caitlyn Jenner verwelkomt kleinzoon
Caitlyn Jenner is opnieuw oma geworden. Haar zoon Burt is vader geworden van een zoon.’Zo blij voor Burt en Valerie’, schrijft de 66-jarige Caitlyn bij een foto van haar, Burt en haar kersverse kleinzoon. ‘Ze hebben hun eerste kind Bodhi genoemd. Het is de eerste kleinzoon voor Caitlyn, die vroeger als Bruce door het leven ging. Haar naam wordt dus overgedragen, want ook Bodhi krijgt de achternaam Jenner. ‘Het eerste Jenner-jongetje!’

Burt is de oudste zoon en het oudste kind van Caitlyn. Caitlyn kreeg hem samen met Chrystie Crownover in 1978. Met Chrystie kreeg Caitlyn ook dochter Cassandra. Uit het huwelijk met ex-vrouw Linda Thompson kwamen zoons Brody en Brandon voort. Als laatste werden Kylie en Kendall geboren, toen Caitlyn samen was met Kris Jenner.

Kim Kardashian zet haters op hun plek

Kim Kardashian talentloos? No way! Het Amerikaanse multitalent siert de cover van het blad Forbes. Kim wil daarmee aan iedereen laten weten dat ze het toch echt wel gemaakt heeft.

‘Niet slecht voor een meisje zonder talent’, schrijft Kim bij de cover die ze deelt op Instagram.Kim vindt het een hele eer dat ze op de voorpagina staat. ‘Mijn vader zou zo trots zijn.’ Veel mensen vragen zich alsnog af waaraan de 34-jarige haar roem heeft te danken. Toch krijgt ze veel aandacht, dankzij Keeping Up With The Kardashians, haar spraakmakende huwelijk met rapper Kanye West en haar naakte selfies.

Beeld: Instagram, Bron: Weekend, BuzzE, Snapchat

Laatste nieuws

Zie ook