Slaapkamer-selfie van vrouw gaat viral om enge reden

Er zijn altijd wel een paar mensen op het web die oog voor detail hebben en de gekste dingen spotten op foto's. Zo worde...

Lees ook

Er zijn altijd wel een paar mensen op het web die oog voor detail hebben en de gekste dingen spotten op foto’s. Zo worden er regelmatig creepy dingen gespot op een beeld, die je in eerste instantie helemaal niet zouden opvallen. En ook nu was dat weer het geval! Als je héél goed naar deze sexy slaapkamer-selfie kijkt, begrijp je waarom…

Bijzondere ontdekking

Op het eerste oog lijkt het een ‘doodnormaal’ sexy kiekje, maar niets is minder waar! Een paar oplettende internetgebruikers deden namelijk een bijzondere ontdekking op de foto.

En dat hij moeilijk te vinden is, mag duidelijk zijn. Zo schrijft iemand op social media: “Ik heb eeuwig gezocht, maar kan niets vinden…” Zie jij het wel? Je leest het antwoord onder de foto!

De oplossing

Heb jij het bijzondere detail gespot of kun je gewoon niet wachten op het antwoord? Grote kans dat je direct gefocust was op de ‘duistere achtergrond’, maar dan zat je helemaal mis.

Komt ie: de vrouw heeft één vinger te veel!

Lees ook: Foto van meisje in bikini gaat viral

Bron: Self, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook