Make-upartist deelt kiekje van Selena Gomez zónder filter met belangrijke reden

Celebs hebben vaak een hele glamsquad om hun heen verzameld om er te allen tijde perfect uit te zien. Als 'gewoon' mens...

Lees ook

Celebs hebben vaak een hele glamsquad om hun heen verzameld om er te allen tijde perfect uit te zien. Als ‘gewoon’ mens kan je daar best wel jaloers op worden, want wij moeten het allemaal zelf doen en daarom zijn onze selfies een stuk minder mooi. Om maar een voorbeeld te noemen.

De realiteit

Maar nu bewijst de make-upartist, Hung Vanngo, van Selena Gomez dat zij er zelf ook niet altijd perfect uitziet in real life. Hij deelde een kiekje van een opgemaakte Selena met én zonder Instagramfilter en het verschil is behoorlijk groot. Zo laat Hung zien dat alleen make-up tegenwoordig niet meer voldoende is. Op de bewerkte foto lijkt Selena namelijk een stuk bruiner, haar make-up is dramatischer en ook haar haar heeft een mooiere gloed. De les die Hung wil meegeven is dat die foto’s die je op Instagram ziet niet de werkelijkheid zijn. Volgens hem moeten we dan ook stoppen met ons constant te vergelijken met de beelden die we voorbij zien komen op social media.

Lees ook: Selena Gomez zoenend gespot met andere vrouw

Bron: Seventeen Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook